Μόλις λίγες ημέρες πριν, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε ανάμεσα στους μαθητές και τα μέλη μας, πολλούς φίλους και υποστηρικτές του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, στο καλοκαιρινό παραδοσιακό γλέντι που οργανώσαμε για μια ακόμα φορά και φέτος.

Με την παρουσία τους μας τίμησε ιδιαίτερα ο Πρόεδρος του Cioff Greece κ. Κώστας Ιωαννιδης.

Ο χώρος εκδηλώσεων το καταπράσινο «Πάρκο της Ειρήνης», στην Πανεπιστημιούπολη Ρίου, γέμισε από την καλή διάθεση και το κέφι των παρευρισκόμενων που ήρθαν να συμμετέχουν στην γιορτή για την λήξη μιας ακόμα επιτυχημένης λυκειακής χρονιάς.
   Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τον ήχο της μουσικής από την εξαιρετική ορχήστρα που βρέθηκε κοντά μας και αποτελείτο από τους Γιώργο Κωτσίνη στο κλαρίνο, Βαγγέλη Δημούδη στο ούτι και στο τραγούδι, Θωμά Κωνσταντίνου στο λαούτο και στο ούτι, Κωνσταντίνο Κικίλη στο βιολί και Μανούσο Κλαπάκη στα κρουστά.
Ευχαριστούμε πολύ όσους βρέθηκαν κοντά μας και μας ευχήθηκαν για καλή συνέχεια στις δράσεις του Λυκείου μας. Τα σχέδια είναι πολλά και η υλοποίηση τους έχει, ήδη ξεκινήσει.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς της βραδιάς.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

 

 

Επικοινωνία

               

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
     (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
      Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Τηλέφωνο/Φαξ: +302610220531
E-mail: lepatras@otenet.gr

Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο: 10:00-12:00 και 17:00-21:00

Σάρωσε Εδώ

 

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΑΦΗΣ

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε καταχωρώντας το e-mail σας

Το Λύκειον των Ελληνίδων στις 5 Ηπείρους