Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε για μια ακόμα χρονιά η έκθεση των παιδικών ομάδων των Εικαστικών Τεχνών του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, με τίτλο «Οι τέσσερις εποχές»

   Ο πολυχώρος πολιτισμού «Αγορά Αργύρη» για τρεις ημέρες, από την Τρίτη 18 έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, γέμισε με τα πολύχρωμα έργα των μικρών καλλιτεχνών μας. 

   Στο πλαίσιο της έκθεσης εκτέθηκαν έργα με κεντρικό θέμα την εναλλαγή των εποχών και την αποτύπωσή της στη φύση, στην καθημερινή ζωή, στα ήθη, και στα έθιμα.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης με τα παιδιά να βλέπουν όλο χαρά τα έργα τους να γίνονται αντικείμενο θαυμασμού και συζήτησης.  

Η δασκάλα Εικαστικών Τεχνών και υπεύθυνη των τμημάτων κα Μαρία Στεργιοπούλου στον σύντομο χαιρετισμό της έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδο τους καθώς και για τον ενθουσιασμό και το κέφι με το οποίο παρακολούθησαν όλα τα μαθήματα. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η απονομή στα παιδιά μας των αναμνηστικών που είχε προετοιμάσει η δασκάλα τους και η δημιουργία ενός ομαδικού έργου, εμπνευσμένου από τη θεματική της έκθεσης, ενδεικτικού της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της ομαδικότητας που έχουν καλλιεργήσει.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμα φορά ο στόχος που έχουμε για τα παιδιά μας επιτεύχθηκε. Το να τα φέρουμε κοντά στην Παράδοση και την Ιστορία μας είναι διαχρονικός σκοπός του Λυκείου μας.

      Ευχαριστούμε πολύ την κα Μαρία Στεργιοπούλου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά. Μαζί με την επαγγελματική της κατάρτιση εκτιμάμε ιδιαίτερα την αγάπη της για τα παιδιά μας, καθώς και την διάθεσή της να εξυπηρετήσει τον στόχο του Λυκείου μας.

Επικοινωνία

               

Διεύθυνση: Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος
     (μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου)
      Πάτρα - Αχαΐα ΤΚ: 26223
Τηλέφωνο/Φαξ: +302610220531
E-mail: lepatras@otenet.gr

Ωράριο Επικοινωνίας
Δευτέρα - Τετάρτη: 18:00-21:30
Τρίτη - Πέμπτη: 18:00-21:00
Παρασκευή: 17:30-21:00
Σάββατο: 10:00-12:00 και 17:00-21:00

Σάρωσε Εδώ

 

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΑΦΗΣ

 

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε καταχωρώντας το e-mail σας

Το Λύκειον των Ελληνίδων στις 5 Ηπείρους